Друштво Математичара Србије
Подружница Срем

АРХИВА ВЕСТИ

ВЕСТИ

19.03.2024.

Окружно такмичење из математике за ученике основних школа


ДМС

У суботу, 16. марта 2024. године, у Инђији, одржано је Окружно такмичење из математике за ученике основних школа. Резултате можете погледати овде. Списак ученика који су се пласирали на републичко такмичење биће накнадно објављен.


16.02.2024.

Обједињени резултати општинских такмичења за Сремски округ


ДМС

Општинска такмичења из математике за ученике основних школа одржана су у суботу 10. фебруара 2024. године. У табели која је приложена осенчени су ученици који су стекли право на учешће на окружном нивоу такмичења које ће бити одржано у суботу 16. марта, у 12 сати, у Инђији. Обједињене резултате можете погледати овде.


18.03.2023.

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА




У суботу, 18. марта 2023. године, у Основној школи „Сремски фронт", у Шиду, одржано је Окружно такмичење из математике за ученике основних школа са територије Срема. Резултате такмичења можете погледати овде.


12.02.2023.

СПИСАК УЧЕСНИКА ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА




Окружно такмичење из математике, за ученике сновних школа, биће одржано у Шиду, у суботу, 18. марта 2023. године, у 10 часова.

Ученици који су се квалификовали за Окружно такмичење осенчени су на списку који можете видети овде.


08.10.2022.

ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИКЕ МАТЕМАТИКЕ


ДМС

У суботу, 8. октобра 2022. године, у просторијама Митровачке гимназије у Сремској Митровици, Подружница математичара Срем организовала је, за све своје заинтересоване чланове, похађање семинара „Унапређивање наставе математике у основној школи" (8 сати стручног усавршавања, каталошки број 434). Тема семинара била је Употреба образовног софтвера Геогебра у настави математике, а реализатор др Радослав Божић, наставник математике у Гимназији „Светозар Марковић“ у Новом Саду и научни сарадник на Природно-математичком факултету у Новом Саду. Семинар је био бесплатан за чланове Подружнице математичара Срем.